Hoi, ik ben Sigrid

Ik woon in Haarlem, samen met Thijs. Ik ben in 2015 moeder geworden van de tweeling Daantje & Noor. 

Carrière

In het begin van mijn carrière heb ik gewerkt bij TNT en PwC, in duurzame projecten en verandermanagement. Na een wereldreis, terwijl ik op zoek was naar een baan, begon ik per ongeluk voor mezelf. Ik deed wat klussen voor de Gemeente Dordrecht en de ABN Amro, en voordat ik het zelf door had zat ik bij de KvK. 

En zo had ik vanaf de zomer van 2011 mijn eigen bureau: Bureau Boel. Coachen en teambuilding deed ik al vanaf het begin, maar in de loop van de jaren kwam er steeds meer bij. Ik ontwikkelde en begeleidde leiderschapsprogramma’s, persoonlijke ontwikkel trainingen, strategie weekenden en uitgebreide verandertrajecten.

In het voorjaar van 2022 voelde ik dat het anders moest. Ik besloot om mijn programma’s alleen nog aan te bieden aan initiatieven of bedrijven die een positieve bijdrage willen leveren aan de wereld. En voor de commerciële sector ontwikkelde ik brainstorms + cursussen in wereld redden. 

Deze nieuwe koers voelt meer dan goed. Daarom ben ik in januari 2023 het Hoofdkantoor Wereld Redden gestart. Een plek waar mensen met goede ideeën en een gevoel van urgentie samen kunnen komen om elkaar te ontmoeten, te leren, om nieuwe veranderingen te starten of bestaande initiatieven te ondersteunen. 

In de krant

Ik stond in de kerstbijlage van verschillende regionale dagbladen. Over wie ik ben, waarom ik het roer heb omgegooid en wat ik wil doen.

Lees het interview.