Wanneer we de wereld willen redden moeten we dingen veranderen. 

Ben jij benieuwd welke dingen jullie kunnen veranderen? Van welke uitdagingen jouw medewerkers nou écht wakker liggen? Welke oplossingen ze zien en wat hun inspiratiebronnen zijn? Welke talenten ze hebben, maar ook wat nog ze moeten ontwikkelen om de verandering te kunnen bewerkstelligen?

Daar kan ik je mee helpen. 

Met luchtige, maar verrassend doelgerichte oefeningen haal ik de antwoorden voor je op. Zodat jullie samen kunnen veranderen. 

Voor wie?

* commerciële bedrijven, die zich bewust zijn van de uitdagingen die er nu zijn. En die op zoek willen naar een manier om – met alle talent, kennis en middelen die ze hebben – onderdeel te zijn van de oplossing. 

* organisaties en groepen die een evenement gaan organiseren en die hun bezoekers willen helpen of uitdagen om ook te veranderen. 

Wat houdt het in?

* de oefeningen vormen de basis voor een workshop, lezing of teamdag. Of zijn onderdeel van een groter (ontwikkel)programma. 

* na een korte introductie vullen de deelnemers hun antwoorden in op een invulvel (je vindt een voorbeeld onderaan deze pagina).

* daarna volgt een uitleg en blijken de antwoorden een tweede, diepere betekenis te hebben: ze vormen samen het wereld-red-profiel van de deelnemer.

* in kleine groepen delen de deelnemers hun antwoorden en inzichten en helpen elkaar met de beste vervolgstappen. 

Wat levert het op?

* de deelnemers lopen naar buiten met een helder beeld van hun persoonlijke wereld-red-profiel. En de beste eerste stappen om te beginnen. 

* het bedrijf of de organisatie krijgt inzicht in wat er bij hun medewerkers leeft: welke potentie er is, aan welke verandering(en) ze het liefste een bijdrage zouden willen leveren en welke ondersteuning ze daarbij nodig hebben.

* impactvolle teambuilding: de groep leert elkaar anders en beter kennen, er ontstaat enthousiasme voor elkaars dromen en de cohesie wordt versterkt.

Praktische vragen:

Hoelang duurt zo’n workshop? 
Tussen 45 min. en een hele dag. 

Hoeveel mensen kunnen er deelnemen?
De basis van de workshop is zo gemaakt dat alle deelnemers zelf de oefeningen kunnen maken en interpreteren. Er is dus geen maximale grootte.

Hoe kleiner de groep, hoe persoonlijker het wordt. En hoe meer tijd er is om de uitkomsten te duiden.

Heb je een locatie waar we gebruik van kunnen maken?
Op mijn kantoor op Nieuwe Gracht 7 in Haarlem heb ik plek voor zo’n 12 mensen aan een grote vergadertafel + een ruimte om in te werken of in kleine groepen uit elkaar te gaan.

Kosten:
Dat is afhankelijk van duur en deelnemers. Ik maak graag een offerte.