Wereld Red Workshops

Help mee de wereld redden. Kom naar een van onderstaande workshops en word onderdeel van het ‘geheime leger’ van wereldverbeteraars. 

De workshops vinden plaats op het Hoofdkantoor Wereld Redden in Haarlem. Wil jij een van deze workshop met je team volgen of bij jou op kantoor organiseren? Lees hier meer. 

Cursus Wereld Redden
Wil jij helpen de wereld redden maar zou je niet weten waar je moet beginnen? Kom dan naar deze workshop. Je ontdekt wereld red paspoort en we vinden de beste eerste stappen voor je om mee aan de slag te gaan. 

Wanneer: vrijdag 10 maart
Hoelaat: 13:00 – 15:00

Kosten: € 45,- incl. BTW
Meer info & aanmelden

Teken je Toekomst
Als jij houdt van creativiteit is dit de training die je zoekt. Deze training is namelijk een combinatie van (leren) tekenen + de cursus wereld redden.

We ontdekken je wereld red profiel en je leert de basiskneepjes van iconen tekenen. Ik help je stap voor stap om jouw verhaal en toekomst te visualiseren. Als eindresultaat loop je met je eigen getekende wereld red paspoort naar buiten.

PS. Je hoeft totaal niet te kunnen tekenen om mee te kunnen doen.  

Wanneer: woensdag 8 maart
Hoelaat: 13:00 – 17:00
Kosten: € 125,- incl. BTW
Aanmelden

Bier & Wereld Redden
Niemand heeft gezegd dat je geen bier mag drinken tijdens het redden van de wereld. Dus die twee dingen combineren we in deze workshop. Een lekker drankje, een wereld red paspoort voor iedere deelnemer en veel gezelligheid. 

Wanneer: vrijdag 17 maart
Hoelaat: 16:00 – 18:00

Kosten: € 45,- incl. BTW
Aanmelden